Dagen i dag, og hva som skjer i morgen

Dagen i dag har vært ganske stressende, men det har vært morsomt å. Det ble litt kluss med spørreundersøkelses skjemaet, med det rettet vi opp i, og fikk gjennomført den. Ellers har alle jobbet bra. Vi har fått gjort alle oppgavene, og jobbet effektivt!

I dag har Sindre vært med på å gjennomføre spørreundersøkelsen om sosiale medier, han skrev en tekst om Nettvett, og han gjorde oppgave sju i heftet som vi har fått.

Amalie har vært med på å lage spørreundersøkelsen og å gjennomføre den, hun skrevet åtte  viktige nettvettregler, hun var også med på å skrive teksten om nettvett.

Jonathan har gjort oppgave 2 og 6 i heftet vi har fått.

Ole Johan har gjort oppgave 1 og 3 i heftet vi har fått. han har skrevet en tekst om en hendelse der internett er brukt som mobbearena.

Julie har vært med på å lage spørreundersøkelsenog var med på å gjennomføre den, Hun var og med på å skrive på teksten om nettvett.

 

I morgen skal

 

Sindre skal skrive litt fakta om hva alkohol er. Han skal i tillegg finne en sak i media som handler om kriminalitet i forbindelse med alkohol. Han skal lage et kort sammendrag om saken.

Amalie skal forklare hvordan alkohol virker på kroppen, og hvilke skader det gjør på kort og lang sikt.

Jonathan skal skrive om hva som er virkningene på kroppen av 0.8% og 1,5% alkohol i blodet

Ole Johan Skal fortelle om hva som er den nedre aldersgrense for å kjøpe alkohol

Julie skal ta en quiz på www.ung.no/quiz/?quiz=3, og fortelle hvor menge poeng hun fikk, hva hun synes om quizen, om den var for vankelig eller for lett, og hva som eventuelt kunne ha vært annerledes

 

-Hilsen Julie

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

duvelger

duvelger

14, Hamar

Vi er fem elever ved Ener ungdomsskole, som har fått i prosjekt å skrive en blogg. I denne bloggen skal vi skrive om et tema vi har fått på skolen, "bruk hue". Her vil det bli skrevet om ulike kategorier innenfor nettopp dette å bruke hue.

Kategorier

Arkiv

hits